Om Equestrian Academy

Hem 9 Om Equestrian Academy

Om mig

Jag tog beridarexamen i Warendorf, Tyskland och jobbade därefter som beridare hos Jan Bemelmans som nu är landslagstränare i dressyr i Frankrike. Efter tiden hos Bemelmans arbetade jag som beridare hos Dr Reiner Klimke i två år – Dr Klimke har en mycket lång meritlista bl.a sex guld- och två bronsmedaljer i OS! Han var min mentor och det var den bästa ridtiden i mitt liv. När jag kom hem till Sverige igen startade jag utbildningsstall och har tävlat svår dressyr.

Idag undervisar jag dressyrekipage på Hagbyholm i Sigtuna där jag är verksamhetsansvarig. Jag håller kurser och träningar på andra anläggningar. Vill du ha en plats att träna för mig så hör av dig på telefon eller mejl.

Equestrian Academy AB

Myntvägen 21A

193 40 Sigtuna

SWISH: 123 582 1863

Lovisa tar stjärnorna till Sverige: ”Vill fördjupa kunskapen om hästar och ridning”

Artikel från Hippson, läs den här.